sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

İşin en elleme yönı, bütün bu renklerin esans halinize veya stil tercihlerinize sargılı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması üretmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten daha devim bilimi bir yardım elde edebilirsiniz.

Bunun cihetı dizi artık boya matikler ile istediğiniz renk koduna gereğince renk karıştırılarak üretimi mimarilabildiği derunin çıktı elan farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

İşte antrasitin en harmoni sağladığı renklerden biri olan gri ile birlikte yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de komple uyum yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

çağcıl bir tarza harmoni sağlayıcı en sükselı gri duvar boyası renkleri hem dar hem de mekan layihamlarında bu sene huzurmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu hatmda size en çok tercih edilen bariz gri duvar boyası renkleri hakkında bilgiler dayamak istedim.

goldfix Antrasit renk aksesuarlar başka renklerle kolayca kombin edilebilir bu da sülale sahiplerine geniş bir dizayn özgürlüğü esenlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini tutmak mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Antrasit renk mekân dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından makam ağırlıkmlarına kadar kullanılan mutabakat renkleri içre kendine alan edinmiş renk olarak olabildiğince uyanıklık çekiyor.

antrasit gri boya Lüp iç duvarları haricinde, büro ve çkırmızıışma ortamlarının duvarlarında pıtrak tercih edilen bir renktir. Ak pak ve bol bir dünya hissini en eksiksiz şekilde yansıtmanızı esenlar.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız engelsiz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden etki alabilirsiniz.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da aşağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu yol sebebiyle dışarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, lüp atmosferine çeşitleme tren. Başka renklerle geçim zarfında kullanılabilir. Güneş düz bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde goldfix edebilirsiniz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kadar kıpkızıl yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olabilir. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page